Wat houdt de winterstop in?

Wanneer u kiest voor de winterstop, dan kiest u ervoor om in de wintermaanden niet te rijden. De winterstop loopt bij Harley-Davidson Insurance van 15 december tot 1 maart. U vindt de winterstop terug op uw polisblad.

Tijdens de winterstop blijft de normale dekking (WA) van kracht, alleen de schade die is ontstaan doordat u bent gaan rijden is niet gedekt (dus niet All Risk). Bijvoorbeeld: heeft u diefstal meeverzekerd, dan is dit tijdens de winterstop gewoon verzekerd. Loopt uw verzekering via Unigarant, dan mag u tijdens de winterstop ook niet rijden. Wij raden te allen tijde af om te gaan rijden tijdens de winterstop. Het is onze taak ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk verzekerd bent, als u toch besluit te rijden als u een winterstop heeft kunnen hoge kosten voor eigen rekening zijn.  

Aan de winterstop hangt een korting van 10% tot 15%. Dit wil dus niet zeggen dat u in de maanden dat u niet rijdt geen premie betaalt; de korting wordt uitgesmeerd over het hele jaar. Het gehele jaar betaalt u dus een lagere premie, als u voor de winsterstop heeft gekozen.

Wij krijgen veel vragen over de winterstop. Wilt u uw winterstop stopzetten? Dat kan uiteraard, houd dan wel rekening met het verliezen van de hierboven genoemde korting. Voor  het stopzetten van uw winterstop, bel ons tijdens kantooruren op 0172-427290 of stuur een email naar info@hd-i.nl.

Wilt u meer over de winterstop weten? Dat kan uiteraard! U kan ons bellen tijdens kantooruren op 0172-427290 of stuur een email naar info@hd-i.nl.