Door Harley gepresenteerd als een performance bagger, afgeladen met premium features. De Road Glide is heel erg ‘Street Glide’ en verschilt vooral visueel door de gezichtsbepalende afhangende Shark Nose kuip. Wie een beetje verbeeldingskracht bezit en in gedachten de Shark Nose kuip kan wegdenken ziet ‘en silhouet’ de klassieke Harley lijnen opdoemen. Dat blijft de kracht van Milwaukee: de visuele Heritage met de meest moderne technieken verenigen. Ook de Road Glide heeft treeplanken en een klassieke rijhouding achter de op het frame bevestigde kuip. Maar de injectie levert bij het tanken een opgelucht gezicht en binnen in de kuip is alles overzichtelijk gerangschikt op het TFT scherm. Van gemiddelde snelheid, reserve, dagteller, motortemperatuur, onderhoudsinterval en dynamische tractiecontrole tot aan de ABS. En een radio met DAB ontvanger. En onder je de state-of-the art Milwaukee-Eight 114 V-Twin met kenmerkende roffel.

Het verzekeren van uw Harley-Davidson Road Glide

Het verzekeren van een Harley-Davidson Road Glide is een fluitje van een cent bij Harley-Davidson Insurance. U wilt natuurlijk uw eigendom goed beschermen tegen bijvoorbeeld diefstal of als u zelf een keer een stuurfoutje maakt. Harley-Davidson Insurance heeft diverse dekkingen waaruit u kunt kiezen. Wettelijk bent u verplicht om minimaal een WA dekking af te sluiten als u in Nederland de weg op wilt gaan. Wat u wilt verzekeren kunt u helemaal zelf bepalen; mocht u daar advies over willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op. Dit kan gewoon telefonisch: 0172 427 290 maar een mailtje sturen mag ook; dat kan naar info@hd-i.nl.

De kosten voor het verzekeren van uw Harley-Davidson Road Glide verschillen per situatie; om u een indicatie te geven van de kosten, hieronder een overzicht:

WADiefstalAanrijdingPlusdekking
Harley-Davidson 107 FLTRX Road Glide (2021)Vanaf €8,89 per maandVanaf €37,14 per maandVanaf €61,99 per maandVanaf €67,14 per maand
Harley-Davidson 110 FLTRSE Road Glide (2013) GetaxeerdVanaf €8,83 per maandVanaf €35,34 per maandVanaf €61,63 per maandVanaf €67,93 per maand

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verzekeren van uw Harley-Davidson Road Glide? Bereken hier uw premie.