De afkorting CVO staat voor een zeer bijzondere afdeling bij Harley-Davidson. Bij Custom Vehicle Operations worden standaard motoren in de fabriek al voorzien van de meest exclusieve accessoires en als ‘limited edition’ uitgebracht. Elke drie jaar wisselt de CVO afdeling van types en het is altijd weer een verrassing wat je kunt aanschaffen om de ultieme Harley-Davidson in  stijl, innovatie en performance te ervaren. Een CVO exemplaar wordt dan ook voorzien van een 1923cc Milwaukee-Eight V-twin die ook nog eens wordt geüpgraded met Screamin’ Eagle onderdelen. Daarnaast wordt er rijkelijk gesprenkeld met chromen onderdelen uit de luxe Airflow-accessoirecollectie. Koffers krijgen led-verlichting en de tellers een nieuwe behuizing. Nu zijn alle accessoires ook los verkrijgbaar dus het echte onderscheid zit ‘m in het bijzondere spuitwerk. Een CVO uitvoering heeft geen standaard Harley kleur dus mocht je ooit een onderdeel opnieuw willen spuiten zul je moeten bewijzen dat je een echt unieke CVO uitvoering hebt. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.

Verzekeren van uw Harley-Davidson CVO Ultra Limied

Het verzekeren van een Harley-Davidson CVO Ultra Limited is een fluitje van een cent bij Harley-Davidson Insurance. U wilt natuurlijk uw eigendom goed beschermen tegen bijvoorbeeld diefstal of als u zelf een keer een stuurfoutje maakt. Harley-Davidson Insurance heeft diverse dekkingen waaruit u kunt kiezen. Wettelijk bent u verplicht om minimaal een WA dekking af te sluiten als u in Nederland de weg op wilt gaan. Wat u wilt verzekeren kunt u helemaal zelf bepalen; mocht u daar advies over willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op. Dit kan gewoon telefonisch: 0172 427 290 maar een mailtje sturen mag ook; dat kan naar info@hd-i.nl.

Wilt u weten wat uw premie gaat bedragen voor het verzekeren van uw Harley-Davidson? Bel ons dan gerust even op; in onze online premieberekening module kunt motoren tot maximaal €50.000,- berekenen.