Ooit een model uit de Dyna-klasse die ter ziele is, maar nu een van de variaties op de Softail reeks. Heeft van daaruit een Bobber stijl meegekregen met een fraai dashboard op stuur en  spatborden die afgezaagd lijken. De spaakwielen en de voorvorkrubbers laten een zweem nostalgisch jaren ’60 biker-additude toe. Met slechts 286 kilo en een ruime grondspeling heb je de mogelijkheid om het gas wat verder open te trekken op bochtige wegen. Dat heet ‘sportief karakter’ en hou in je achterhoofd dat Harley een waarlijk groots race-verleden koestert met de Wrecking Crew. Met die Street Bob rij je op een kronkelweg rondjes om de rest heen en daar zal Harley vooral een jongere garde mee kunnen aanspreken. De Street Bob is in wezen een door de fabriek wat netter aangeklede Softail. Dus altijd al een Eigenheimer geweest die zijn of haar eigen custom droom willen waarmaken? Als je dan zo graag die Bobber wilde is de Street Bob een uitstekend uitgangspunt.

Het verzekeren van uw Harley-Davidson Street Bob

Het verzekeren van een Harley-Davidson Street Bob is een fluitje van een cent bij Harley-Davidson Insurance. U wilt natuurlijk uw eigendom goed beschermen tegen bijvoorbeeld diefstal of als u zelf een keer een stuurfoutje maakt. Harley-Davidson Insurance heeft diverse dekkingen waaruit u kunt kiezen. Wettelijk bent u verplicht om minimaal een WA dekking af te sluiten als u in Nederland de weg op wilt gaan. Wat u wilt verzekeren kunt u helemaal zelf bepalen; mocht u daar advies over willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op. Dit kan gewoon telefonisch: 0172 427 290 maar een mailtje sturen mag ook; dat kan naar info@hd-i.nl.

De kosten voor het verzekeren van uw Harley-Davidson Street Bob verschillen per situatie; om u een indicatie te geven van de kosten, hieronder een overzicht:

WADiefstalAanrijdingPlusdekking
Harley-Davidson 107 FXBB Street BobVanaf €4,86 per maandVanaf €13,99 per maandVanaf €30,38 per maandVanaf €33,19 per maand

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verzekeren van uw Harley-Davidson Street Bob? Bereken hier uw premie.