Of ze nu 10- of 20 jaar oud zijn, of nog ouder, een Harley kun je altijd weer reviseren en rijdend maken. De FXSTB Softail, beter bekend als ‘Night Train’ bijvoorbeeld, werd in 2009 voor het laatst gemaakt en was een van de best verkopende Harley modellen. De Night Train stond volgens de overlevering in 1998 voor het eerst bij de dealer en heeft in veel uitvoeringen bestaan. Eerst nog met Evo-blokken, later voorzien van de Twin Cam. De modelnaam werd gedragen door de overwegend zwarte kleur met sporadische chromen accenten. Doordat het model strak en laag gestyled was werd de Night Train populair model om te customizen of te verbouwen vooral vanwege het hardtail look-a-like frame en het ducktail achterspatbord. Vanuit die basis kun je zowel de moderne Streetfighter kant op, of kiezen voor een klassiek chopper model. Een unieke feature is dat een aantal Night Train modellen werd geleverd met een dicht achterwiel van de Fat Boy. Het Twin Cam blok is betrouwbaar, en met behoud van garantie redelijk eenvoudig te tunen. De Night Train wordt dan niet meer gemaakt, het model is het bewijs dat de Softail modellen niet aan populariteit hebben ingeboet.

Verzekeren van uw Harley-Davidson Night Train

Indien u in het bezit bent van een Harley-Davidson Night Train dan wilt u deze natuurlijk goed verzekeren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en u weet natuurlijk niet wanneer anderen het op uw eigendommen hebben voorzien. Bij Harley-Davidson Insurance heeft u diverse dekkingen waaruit u kunt kiezen. De laagste dekking is de WA dekking, hierbij heeft u zelf geen recht op uitkering bij een schade, alleen uw tegenpartij wordt schadeloos gesteld. Wilt u liever brand, storm en diefstal verzekeren dan is de Diefstaldekking een goede optie. Indien u ook schades door eigen schuld wilt verzekeren dan is de Aanrijding-dekking de beste keuze. Indien u de aanschaf- of taxatiewaarde wilt verzekeren dan is de Plusdekking de beste optie. Hieronder een indicatie van de premie bij het verzekeren van uw Harley-Davidson Nght Train.

ModelWADiefstalAanrijdingPlusdekking
Harley-Davidson 96 FXSTB Night TrainVanaf €8,89 per maandVanaf €16,29 per maandVanaf €34,68 per maandVanaf €37,82 per maand

Bent u benieuwd wat de premie voor uw Harley-Davidson Night Train gaat zijn? Bereken hier u premie.