Harley-Davidson® verzekeren

Harley-Davidson verzeker je uiteraard bij de officiële Harley-Davidson Insurance

Harley-Davidson Insurance weet als geen ander hoe fijn het is om op uw Harley-Davidson te rijden. Het belangrijkste is dat u zorgeloos de weg op kunt gaan. Of u nu een Softail, Roadking of Ultra Glide rijdt, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos verzekerd bent. In Nederland is het verplicht om motoren te verzekeren voordat u de weg op gaat. Het verzekeren van uw Harley Davidson is een fluitje van een cent en kunt u binnen enkele minuten zelf online regelen. Uiteraard adviseren wij u graag bij het kiezen van de beste dekking en aanvullende verzekeringen.

De Harley-Davidson® verzekering kent een unieke constructie. In plaats van te kijken naar alleen cilinderinhoud of motorvermogen, wordt er ook rekening gehouden met de verhouding tussen het gewicht en het motorvermogen. Voor een zware motor met weinig vermogen betaalt u dus minder premie dan voor een lichte motor met veel vermogen. Maar ook voor deze categorie Harley-Davidson’s hebben wij een voordelige en complete verzekering.

U heeft de keuze uit vier dekkingsvarianten;

1) WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Bij deze dekking bent u verzekerd voor schade die u met uw Harley-Davidson aan derden toebrengt tot een bedrag van € 2.500.000,- voor zaakschade en € 5.000.000,- voor schade aan personen. Met deze verzekering heeft u ook recht op juridische hulp bij het verhalen van schade aan uw Harley-Davidson op derden.

2) Diefstal
Naast diefstal (of poging daartoe) bent u tevens verzekerd voor schade buiten uw schuld zoals onder andere veroorzaakt door joyriding, brand, botsing met vogels of loslopende dieren, storm en natuurrampen. Motorkleding tot € 1.500,- gratis meeverzekerd, daarnaast is bagage tot €2.500,- meeverzekerd. U heeft daarnaast recht op gratis pechhulp.

3) Aanrijding
Naast de gebeurtenissen die onder de Beperkt Casco dekking zijn verzekerd, zijn alle van buitenkomende onheilen onder deze dekking verzekerd. Inclusief schade door eigen schuld. Tevens is schade aan de helm en kleding gratis meeverzekerd tot een bedrag van € 1.500,- per opzittende.

4) Plusdekking

Wanneer u kiest voor deze dekking, dan kiest u voor 100% zekerheid. Uw Harley-Davidson is nu gedurende de eerste drie jaar na aanschaf of taxatie gegarandeerd tegen deze waarde verzekerd. Er vindt dus 3 jaar lang geen afschrijving plaats! Daarnaast heeft u recht op vervangend vervoer, tijdens de reparatieduur. Is Motorkleding tot €1.500,- meeverzekerd. Bagage tot €2.500,- is meeverzekerd. En heeft u pechhulp in heel Europa.

Hieronder vindt u de dekkingen nog eens in een overzichtelijk schema;

Inhoud dekkingsvarianten WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) Diefstal Aanrijding Plusdekking
WA Dekking tot €2.500.000,-
Verhaalsrechtsbijstand
Motorkleding gratis meeverzekerd (tot) €1.000,- €1.000,- €1.500,-
Pechservice voor Harley-Davidson’s
Vervanging sloten na poging tot diefstal max € 500,-
Storm/Brand/Diefstal/Natuurschade
Aanrijding (Ook eigen schuld)
Aanschaf-/taxatiewaarde vergoeding (eerste drie jaar na aanschaf-/taxatie geen afschrijving!)
Vervangend vervoer bij diefstal of reparatie

 

Optionele dekking:

Schadeverzekering voor opzittenden (juist voor u als bestuurder)
Deze verzekering vergoedt de werkelijk geleden schade die u of uw nabestaande(n) lijden bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij invaliditeit gaat het dan bijvoorbeeld om aanpassingen van uw woning en/of medische behandeling, maar ook uw kleding en/of bagage is gedekt.

Voordelen en kortingen:

No-claim korting
Wanneer u schadevrij rijdt, dan wordt u daar uiteraard voor beloond. De no-claim korting kan oplopen tot 75%. Schadevrije jaren die u in het verleden heeft opgebouwd nemen wij graag over middels een originele royementsverklaring, of wanneer deze op uw naam staan geregistreerd in roy-data.

Ervaren rijders korting
Vanaf 6 schadevrije jaren ontvangt u bij ons, bovenop de al geldende no-claim korting, extra ervaren rijders korting van 15%.

AutoMotorBonus Plan
Verzekert u naast uw motor ook de auto bij ons, dan geldt voor beide voertuigen de hoogste korting (voor uw motor maximaal 75%).

Winterstopkorting
U kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Dit is een vaste periode welke loopt van 15 december tot 1 maart. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u een extra korting van 10% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en het zogenaamde stallingsrisico. U kunt dus gewoon rijden, u bent alleen niet langer volledig casco (all risk) verzekerd.

Benieuwd naar uw premie? Maak hier uw premieberekening! Komt u er niet uit? Bel gerust 0172-42790 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur)