Van de vele Harley modellen die in films verschenen is de ruige Fat Boy uit The Terminator misschien wel de bekendste. Met zijn karakteristieke dichte wielen en satijnchroom werd de Fat Boy in 1988 als prototype geïntroduceerd tijdens de Daytona Bike week. Arnie maakte de Fat Boy in een klap de ultieme Bad Boy Harley door als een stoomwals door de afwateringskanalen van Los Angeles te crossen. De eerste serie had de ‘Blockhead’ Evo 1340cc powerplant, later evolueerde het model mee met de diverse upgrades tot je nu kunt kiezen uit een Milwaukee-Eight blok van 107 of 114 Cubic Inch en Mantis wielen. En naast o.a. Zephyr blauw en Stiletto Rood gelukkig nog steeds leverbaar in Barracuda Silver want dat is toch wel de meest iconische kleur voor dit model. Zwart leren jackie aan, Riot gun bij de Intertoys en een gaaf brilletje bij een toeristenshop en blijven oefenen. I’ll be back’!

VERZEKEREN VAN UW HARLEY-DAVIDSON FAT BOY

Het verzekeren van uw Harley-Davidson Fat Boy is een fluitje van een cent bij Harley-Davidson Insurance. U kunt eenvoudig de premie voor uw motorverzekering berekenen, vul het kenteken, uw geboortedatum en postcode in en u ziet snel wat de maandelijkse kosten gaan worden.

Het verzekeren van een motor is verplicht in Nederland, u dient minimaal een WA dekking af te sluiten om de weg op te mogen. U kunt ook het risico op brand, storm en diefstal afdekken bij Harley-Davidson Insurance, hiervoor kiest u de Diefstal-dekking. Het risico op eigen schuld schades, ook wel Allrisk dekking genoemd, heet bij Harley-Davidson Insurance de Aanrijding-dekking.

WA-dekkingDiefstal-dekkingAanrijding-dekkingPlus-dekking
Harley-Davidson 107 FLFB Fat Boy (2021)Vanaf €4,86 per maandVanaf €22,98 per maandVanaf €45,44 per maandVanaf €49,34 per maand
Harley-Davidson 103 FLSTF Fat Boy (2009)Vanaf €4,92 per maandVanaf €22,31 per maandVanaf €43,91 per maandVanaf €47,60 per maand

Wilt u weten wat uw premie gaat worden voor uw Harley-Davidson Fat Boy? Bereken hier uw premie. Wilt u advies over het verzekeren van uw Harley-Davidson? Bel ons gerust 0172-427 290!