Het synoniem voor ‘Luxe’ heet Harley-Davidson Ultra Limited. Deze toermotor is voorzien van het 107 ci (1745 cc) motorblok, met 135 Nm koppel waarmee de tourmastodont goed van zijn plek gaat. De voorrem is elektronisch gekoppeld aan de achterrem (Reflex Linked Brembo) zodat je altijd de juiste remverdeling hebt. Alle bagageruimte is afsluitbaar, de zijkoffers zijn met een hand te openen en in de topkoffer passen twee helmen. De Batwing kuip en de beenkappen houden je opvallend goed uit de wind en zelf redelijk droog, als het regent. Het ruim bemeten zadel heeft een extra grote rugsteun voor de duo-passagier en zit als een royale sofa en de handvatten hebben verwarming in maar liefst 6 standen. Nieuw bij alle Batwing kuipen, dus ook hier, is een handbediende splitstream luchtafvoer die turbulentie bij hoge(re) snelheden verminderd. Natuurlijk zit het meest uitgebreide Premium Boom Box infotainment-systeem op de Ultra waarvan je het scherm zelfs met handschoenen aan kunt bedienen. Navigatie, USB, Bluetooth, 4 luidsprekers voor de muziek en alles is via knoppen op het stuur te bedienen. Daarom ga je op een Ultra Limited niet ‘gewoon zitten.’ Je neemt plaats.

Verzekeren van uw Harley-Davidson Ultra Limited

U bent de trotse bezitter van een Harley-Davidson Ultra Limited of u bent voornemens er een aan te schaffen. Dan is het goed om u te oriënteren op het verzekeren van deze motor. Het verzekeren van uw Harley-Davidson is wettelijk verplicht in Nederland, iedere motor die de weg op gaat moet in Nederland minimaal WA verzekerd zijn. Harley-Davidson Insurance biedt 4 verschillende dekkingen, waarbij WA de minimale dekking is. Een stapje hoger is de Diefstal dekking, hiermee verzekert u uw Harley-Davidson tegen het risico op brand en diefstal. Ook kunt u het risico op schades door eigen toedoen verzekeren doormiddel van de Aanrijding dekking. U kunt zelfs de aanschafwaarde of taxatiewaarde vastleggen in uw verzekering, hierdoor ontvangt u de aanschafwaarde of taxatiewaarde bij het totaalverlies van de motor.

Hieronder een indicatie van de premie voor het verzekeren van een Harley-Davidson Ultra Limited:

WA-dekkingDiefstal-dekkingAanrijding-dekkingPlusdekking
Harley-Davidson 114 FLHTK Ultra Limited (2021)Vanaf €4,91 per maandVanaf €37,64 per maandVanaf €63,61 per maandVanaf €68,95 per maand

Wilt u weten welke dekking het beste bij u past? Neem gerust contact op met Harley-Davidson Insurance via 0172 427 290 of bereken zelf online uw premie.