Een van de 8 modellen die uiteindelijk refreshed uit het Rushmore-project kwamen. Rushmore was wellicht het meest innovatie project uit de meer dan 110-jarige Harley geschiedenis waarbij ‘Milwaukee’ de toermachines helemaal opnieuw vorm gaf. De Street Glide Special kreeg de subtitel ‘gestripte Bagger’ mee en ontbeerde derhalve de topkoffer en ruggensteun voor de passagier. Maar je krijgt er wel het uitmuntend werkend ‘Reflex’ gecombineerd remsysteem met ABS voor terug. Plus dubbele halogeen koplampen en een stijvere voorvork. En vergeet ook de opbergvakjes niet naast het grote infotainmentscherm die je met een lichte druk op de uitsparing kunt openen. Plug je telefoon in en deze wordt onderdeel van je motor. Wie zegt dat Harley niet met haar tijd mee gaat? Samen met het Milwaukee-Eight 114 ci blok heb je een comfortabele karaktermachine in huis met één brok attitude.

VERZEKEREN VAN UW HARLEY-DAVIDSON STREET GLIDE SPECIAL

U bent de trotse bezitter van een Harley-Davidson Street Glide Special of u bent voornemens er een aan te schaffen. Dan is het goed om u te oriënteren op het verzekeren van deze motor. Het verzekeren van uw Harley-Davidson is wettelijk verplicht in Nederland, iedere motor die de weg op gaat moet in Nederland minimaal WA verzekerd zijn. Harley-Davidson Insurance biedt 4 verschillende dekkingen, waarbij WA de minimale dekking is. Een stapje hoger is de Diefstal dekking, hiermee verzekert u uw Harley-Davidson tegen het risico op brand en diefstal. Ook kunt u het risico op schades door eigen toedoen verzekeren doormiddel van de Aanrijding dekking. U kunt zelfs de aanschafwaarde of taxatiewaarde vastleggen in uw verzekering, hierdoor ontvangt u de aanschafwaarde of taxatiewaarde bij het totaalverlies van de motor.

Hieronder een indicatie van de premie voor het verzekeren van een Harley-Davidson Street Glide Special:

WA-dekkingDiefstal-dekkingAanrijding-dekkingPlusdekking
Harley-Davidson 114 FLHXS Street Glide SpecialVanaf €4,91 per maandVanaf €35,09 per maandVanaf €60,42 per maandVanaf €65,47 per maand

Wilt u weten welke dekking het beste bij u past? Neem gerust contact op met Harley-Davidson Insurance via 0172 427 290 of bereken zelf online uw premie.