Voorbeelden koppelingskorting

Meerwielenplan

Indien u een motor bij ons verzekerd heeft, kan het zeer voordelig zijn om ook de auto via Harley-Davidson Insurance te verzekeren. Naast dat Harley-Davidson Insurance bij 10 verschillende verzekeraars de autopremie kan berekenen, biedt Harley-Davidson Insurance ook een Meerwielenplan aan.

Dit houdt in dat de motorverzekeraar de korting van de schadevrije jaren van de auto overneemt op de motor.

Zo bespaart u aanzienlijk op de motorverzekering én mogelijk ook op de autoverzekering. Het gaat erom wat er onderaan de streep betaald.

Thymen heeft mij uitstekend geholpen en geadviseerd. Zowel voor de motor als voor de auto. De combi van beide verzekeringen heeft mij de maximale no-claim opgeleverd voor beide voertuigen.

13-7-2021 Peter uit Leimuiden

Een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Voorbeeld 1:

Meneer de Jong uit Gouda* heeft onlangs een Harley-Davidson 103 Fat Boy aangeschaft. Doordat dit zijn eerste motor in jaren is, heeft hij geen vrijstaande schadevrije jaren beschikbaar.

Hij heeft al wel flink wat jaren een eigen auto op naam staan, waarop 10 schadevrije jaren zijn opgebouwd. Op basis van deze informatie konden wij meneer de Jong de volgende besparing aanbieden:

Verzekering Harley-Davidson zonder schadevrije jaren:    €58,20 per maand

De verzekering van de auto konden wij niet goedkoper krijgen; toch hebben wij deze verzekerd, weliswaar voor €5,- per maand meer.

De motorverzekering zakte van €58,20 per maand, na koppeling van de schadevrije jaren naar €34,80 per maand.

Het resultaat; meneer bespaarde door deze constructie €23,40 – €5,- = €18,40 per maand. Met andere woorden: €220,80 per jaar. 


Voorbeeld 2:

Meneer Jansen uit Harderwijk * kocht een Harley-Davidson Electra Glide. Hij heeft een motor ingeruild, waarop hij 2 jaar schadevrije had opgebouwd. Echter op de auto heeft hij wel 4 jaar schadevrij staan. Door een koppeling te maken, evenaarden wij de premie en voorwaarden voor de auto. Maar bespaarden we €24 per maand op de motorverzekering. Een besparing van €288,- per jaar!


Voorbeeld 3

Meneer Vreeken uit Hilversum* kocht een Harley-Davidson Pan America.  Voor de motor wilde meneer Vreeken een Diefstal-dekking met een Schadeverzekering voor Opzittenden.

De premie komt, zonder autokoppeling uit op €60,62 per maand.

Meneer heeft ook een auto in zijn bezit met 6 schadevrije jaren daarop. Op de autoverzekering konden wij een scherpere premie bieden, met dezelfde voorwaarden. Zijn premie zakte van €48,62 naar €42,87 per maand.

Doordat wij ook zijn autoverzekering mogen verzorgen, kunnen we de korting van de 6 schadevrije jaren op de auto ook toepassen op de motor. Hierdoor zakte zijn premie voor de motor naar €46,73.

In totaal betekende dit voor de klant:

Auto:    €48,62 – €42,87 = – €5,75 per maand

Motor: €60,62 – €46,73 = – €13,89 per maand

Totale besparing = – €19,64 per maand = €235,68 per jaar!


Ook besparen?

Wij zoeken graag kosteloos en vrijblijvend voor u uit of u kunt besparen op uw auto- en/of motorverzekering. Hiervoor hebben we de gegevens van uw auto- en/of motorverzekering van u nodig. Bel ons gerust op, dan kijken we samen naar de beste oplossing! Wij zijn te bereiken tussen 09.00 en 17.00 op werkdagen op telefoonnummer 0172- 427 290.

Heeft u geen tijd om te bellen? We kunnen u ook per e-mail helpen; stuur dan een mailtje met de gegevens van uw auto- en/of motorverzekering en wij komen spoedig bij u terug met een passend voorstel. Stuur uw informatie naar info@hd-i.nl.

*Namen en woonplaatsen zijn fictief om de privacy van onze klanten te waarborgen.