Maak kennis met de 2024 Harley-Davidson® Street Glide™ & Road Glide™

Ervaar verbluffende innovatie op de 2024 Harley-Davidson® Street Glide™ en Road Glide™. Een nieuwe definitie van wat het betekent om krachtiger, lichter en dynamischer onderweg te zijn. De geheel nieuwe visuele designelementen geven deze motoren een samenhangende, dynamische flow die zich uitstrekt van de voorspatborden tot de zadeltassen. Het geëvolueerde kuipprofiel van beide modellen zorgt voor een perfecte balans – het is verfrissend modern met behoud van het iconische Harley-Davidson®-design-DNA, waardoor ze direct herkenbaar zijn. Rijd een nieuw tijdperk binnen.

Nieuwe Milwaukee-Eight™ 117 V-Twin-motor

De Milwaukee-Eight™ 117 V-Twin-motor is nu voorzien van een nieuw koelsysteem voor meer thermisch comfort en verbeterde prestaties door een geoptimaliseerde inlaat- en uitlaatstroom.

Verminderd gewicht

Een aanzienlijke gewichtsvermindering verbetert alle aspecten van de prestaties, inclusief accelereren en remmen. De 2024 Road Glide™ is 7,3 kg lichter dan de 2023 Road Glide™ Special. De 2024 Street Glide™ is 8,2 kg lichter dan de 2023 Street Glide™ Special.

Verbeterde aerodynamica

Verbeterde aerodynamica vermindert turbulenties rond de helm met 60%, in combinatie met een grotere veerweg achter en een opnieuw ontworpen zadel voor meer comfort op lange afstanden.

Rijmodi

Kies je rijervaring met selecteerbare rijmodi – Road, Sport, Rain en Custom – die de prestaties van de motorfiets elektronisch aanpassen.

312 mm TFT-scherm

Ervaar geavanceerd infotainment met Skyline™ OS op een 12,3-inch TFT-kleurentouchscreen, met een volledig digitaal display en een nieuw 200-watt audiosysteem met op de kuip gemonteerde speakers.

Noot van de redactie: Wilt u een Harley-Davidson verzekeren? Bereken hier uw premie!