LEVERING MET DE HAND GEBOUWDE FACTORY CUSTOM BEPERKT TOT 500 GENUMMERDE EXEMPLAREN

RIJSWIJK (9 augustus 2021) – Harley-Davidson tilt custom lak naar een heel nieuw niveau met de introductie van een in beperkte oplage gebouwde serie 2021 Harley-Davidson Street Glide® Special motorfietsen voorzien van met de hand aangebrachte Arctic Blast Limited Edition lak. De motorfiets is vandaag onthuld tijdens de 81ste Sturgis Motorcycle Rally. De beschikbaarheid is beperkt tot 500 exemplaren wereldwijd, stuk voor stuk genummerd op de brandstoftank.

“Met de Arctic Blast Limited Edition lakoptie voor de Street Glide Special blijven we bij Harley-Davidson voortbouwen op onze reputatie en het goede voorbeeld geven, als de wereldleider in exclusieve custom motorfietsen en design”, aldus Jochen Zeitz, voorzitter, president en CEO van Harley-Davidson.

De Arctic Blast Limited Edition lak wordt aangeboden in een enkele kleurstelling: diep metallic blauw met felblauwe strepen over een parelmoerwitte basis.

“De Arctic Blast lak is uitgevoerd in contrastrijke kleuren die bedoeld zijn om de suggestie van beweging over te brengen”, vertelt Brad Richards, Harley-Davidson Vice President of Styling & Design. “Het ontwerp ziet er van een afstand stoer uit, maar heeft allerlei interessante details die alleen van dichtbij te zien zijn, waaronder een blauw pareleffect over de witte basis en een spookachtig zeshoekig patroon op de kuip.”

De Arctic Blast Limited Edition lak wordt met de hand aangebracht door de ambachtslieden van Gunslinger Custom Paint in Golden, Colorado. Gunslingers team van nationaal bekende schilders, ontwerpers, kunstenaars en productieteamleiders heeft tientallen jaren ervaring als leverancier van custom gespoten componenten voor Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ motoren en Limited Edition laksets.

De Street Glide Special is een Harley-Davidson hotrod bagger die eindeloos touring comfort en custom stijl combineert met de ongeëvenaarde prestaties van de Milwaukee-Eight® 114 V-Twin motor. De belangrijkste features zijn onder meer de iconische Harley-Davidson batwing-kuip met splitstream-ventilatie om turbulenties rond de helm te verminderen, uitgerekte zadeltassen met vergrendeling, een Daymaker® LED-koplamp, subtiele motorbescherming en custom Prodigy wielen. Het Boom!™ Box GTS-infotainmentsysteem met kleurentouchscreen, geavanceerde navigatie plus compatibiliteit met Android Auto™ en Apple CarPlay®, hand- en spraakopdrachten (indien gekoppeld met een compatibele headset) en twee-speaker audio is standaard.

De adviesprijs van de Arctic Blast Limited Edition Street Glide Special is 40.995 euro voor Nederland en 35.195 euro voor België. Een in kleur meegespoten Chopped Tour-Pak® bagagedrager is leverbaar via Harley-Davidson® Genuine Motor Parts & Accessories (P/N 53000650ERW).

Note van de redactie: Ook deze prachtige Harley-Davidson Street Glide Special met Arctic Blast lak is eenvoudig te verzekeren bij Harley-Davidson Insurance. Meer weten? Bereken uw premie hier of bel gerust voor een passend advies
 0172 – 427 290.